keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Kauden takit

Tänään ajattelin että voisimme puhua tämän talvikauden lolitakeista. Brändien uusimmat mallistot ovat nimittäin juuri ilmestyneet ja uutuuksiahan on mukava katsella tarkemminkin. Olen valinnut muutamia erinomaisia esimerkkejä teille esiteltäväksi.
Ensimmäisen on tämä Baby the stars shine brigthin A-linjainen malli. Takin vyötärölinjaa on hivenen korotettu ja siinä on suloiset paikkataskut. Takana näemme taas oikean röyhelöiden vesiputouksen. Takkia saa mustana, kermanvärisenä, vaaleanpunaisena, ruskeana ja punaisena.

Tässä vielä linkki babyn takkikokoelmasivulle. Huomatkaa eritoten tuo hurmaava teos jossa on hyödynnetty viime vuonna niin suosittua peurakuviota. Myös Alice and the piratesin turkki ansaitsee maininnan puhtaalla outoudellaan.

Seuraavaksi on vuorossa tämä Victorian maidenin ihanuus. Prinsessalinjainen malli imartelee lähestulkoon jokaista vartaloa ja keeppi tuo lisälämpöä, myös Suomen pakkasia ajatelleen. Mukavinta lienee se, että sekä keepin että turkiskoristeet lähtevät irti.

Victorian maiden on myös otattunut takaisin tuotantoon ainakin minut viime vuonna lumonnneen viitan. Myös lyhyempi takkimalli on katsomisen arvoinen.

Ja koska en halua syrjiä sweettiä harrastavia kanssasisariani valitsin myös yhden Angelic prettyn talven malleista. Takki on lyhyt ja A-linjainen joka tekee siitä casualimman kun muut valitsemani mallit. Tämän voisi kuvitella koordinoitavan myös farkkujen kanssa. Eritoten sydämen muotoiset taskut ovat hurmaava yksityiskohta. Takin takaa löytyy myös oikein sievä rusetti. Söpöä ja yksinkertaista.

Pidempiä takkejaan AP ei ole vielä julkaissut mutta kurkat kuitenkin muutkin jo nyt tarjolla oloevat mallit!

Innocent worldiltä valitsin oman hekilökohtaisen suosikkini ja myös oman tulevan takkini. Pidän kaksirivisestä mallista ja siitä että takissa on vyötärösauma. Myös tämän takin turkiskoristeet ovat irroitettavia.

Pidän Innocent worldin kokoelmasta koska takit ovat sovellettavissa niin moneen tyyliin. Kauppa on myös uudelleen julkaissut viimevuotisia takkeja joten jos jäit ilman viime vuonna nyt kannattaa napata suosikki ennen kuin joku muu kerkiää.

Viimeisenä vielä Moi même moitién uusi takki. Kuvasta en osaa sanoa onko tämä välikausitakki vai talvitakki mutta hurmaava se kuitenkin on. Takissa on ymös käytetty moitién kuuluisaa sinistä vuorikangasta.

Kas siinä muutamia helmiä tämän vuoden takeista. Löytyykö teidän suosikkinne tältä vuodelta vai stalkkaateko Closet childia obsessiivisesti saadaksenne jonkun vanhan unelman viimein hyppysiinne? Kertokaa millaisista takeista pidätte ja mitä ette voi sietää.

Mukavaa syksyä

Mimi Elizabetha

5 kommenttia:

 1. Leukani loksahtaa auki, kun on nättejä takkeja. Saattaisin sanoa kuitenkin, että eniten ihastuin Victorian Maidenin ihanaan talvitakkiin, joka muistuttaa minua kilteistä ja ylväistä satuprinsessoista.
  Olisipa hauska, jos tekisit jonain päivänä saduista postauksen! Pahoittelen, että hölisen omiani, mutta olisi kyllä hauska kuulla mielipiteenne saduista ja kuulla lempisatunne.
  Kiitos!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Sadut olisivat tosiaan kiinnostava aihe. Pitäätpä ehdottaa tätä tytöille.

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva, ajankohtainen postaus! Oli erityisen hauskaa, miten olit valinnut esittelyyn monipuolisesti eri tyylisiä takkeja eri brändeiltä. Näistä kuvista malliltaan minunkin suurin suosikkini on tuo Innocent Worldin.

  VastaaPoista
 4. Caramea: Kiitos. Toivotaan että IW on yhtä ihana luonnossakin.

  VastaaPoista
 5. Hi! I like so much your Lolita Syle, and your blog! <3

  FOLLOWED :)

  visit my blog if you want!
  http://clairemacarron.blogspot.com/

  VastaaPoista