maanantai 3. lokakuuta 2011

Unwritten rules for Lolita

WARNING LADIES! Tämän korkealiitoisen tekstin tarkoitus on ottaa humoristisesti kantaa lolimaailman ihmeisiin ja ilmiöihin loukkaamatta ketään. Älkää siis vetäkö pitsejä ja nappeja neniin. .D* Lolita is seriouz business. On yleinen harhaluulo, että lolitan on tarkoitus olla hauskaa tai tapa ilmaista omaa persoonallisuuttaan. Pötyä! Tarkoitus on kerätä mahdollisimman suuri garderoobi ja tehdä muut kateellisiksi.

* Osta aina uusin mallisto AP:lta, Moitielta tai muulta juuri nyt pinnalla olevalta brändiltä - näin olet kuplassame trendikäs ja ajanhermolla. Samalla vältät vahingollisen luovuuden ja olet varmasti täydellinen.

* Teapartyt- ja muut brändien tekonahkaloppanat ovat ainoat oikeat lolikengät. PISTE.

* Jos kaikista suosituksista huolimatta teet löydön normaalista vaate-, kenkä- tai asustekaupasta niin älä vahingossakaan kerro päivänasupostauksesi yhteydessä miltä valmistajalta kyseinen tuote on. Ketään ei kuitenkaan kiinnosta.
* Jos et ole aasialainen, et voi olla täydellinen lolita.

* Jos joku käy hermoillesi tahri hänen unelmamekkonsa ketsupilla, levitä päättömiä juoruja ja hauku hänet lolita_secretissä sekä 4chanissa, jotta hän varmasti tuntee olonsa epämukavaksi.

* Sinulla TÄYTYY olla blogi, mielellään kaksi tai jopa viisi. Olet nobody jos sinulla ei ole blogeja, formspringia, tumblria, livejournalia, facebookia, googleplussaa, twitteriä... u name them.

* Ei kannata ystävystyä muiden lolitoiden kanssa. Jos vahingossa löydät hyviä ystäviä lol-piireistä niin älkää herran jestas tavatko virallisten miittien ulkopuolella – joku vielä luulee teitä elitisteiksi!

* Asukokonaisuuden yksityiskohtien näkyminen kuvissa on se ja sama. Ei myöskään kannata nähdä turhaa vaivaa ja tarkistaa kameran asetuksia, rakeisuus on hyvä efekti. Tietokoneelle siirrettäessä on suositeltavaa pienentää kuvat postimerkin kokoisiksi.

* Ainoa oikea juoma lolitalle on tee. Jos et pidä teestä, et ole lolita ja Novala paheksuu kahvinjuontiasi.

* Teen lipittämisen ohella leivosdieetti on must. Oikeat lolitat syövät aamupalaksi hattaraa ja päättävät päivänsä tuhdilla suklaakakulla kermavaahdon kera.

7 kommenttia:

 1. Leivosdieetti kuulostaa just mun jutulta :D

  VastaaPoista
 2. Loistavaa Sanni! Putosin tuolilta nauraessani!

  VastaaPoista
 3. alkaa olemaan jo vähän väsynyttä läppää nää lolita-syö-vain-leivoksia yms. jutut :/

  VastaaPoista
 4. Haaahaaaa, tämä oli ihana<3!

  VastaaPoista
 5. Voi ei, tämä on ihana! That really made my day! <3 Leivosdietti kuulostaa kyllä hyvältä! Ja voi ei, olen elitisti *piiloutuu vaatekaappiin*

  VastaaPoista
 6. Valitettavasti minä en kokenut viestiä mitenkään erityisen hauskana. Ehkä se tosin johtuu siitä että en kuulu varsinaisesti lolita 'kuplaan' enkä käy miiteissä... ( En halua siis pilata iloa ymmärrän toki jos jotkut tippuvat tuolilta koska serkkuni juuri sanoi että hänen häntäluunsa taisi murtua. ;D )

  VastaaPoista