torstai 6. lokakuuta 2011

Hairstyles in lolita 2

Eräs lukijamme kommentoi Katan kampauksia käsittelevään postaukseen, että mitä tehdä, kun hänellä ei ole otsatukkaa? Onko tällöin sivujakaus ainoa kampausvaihtoehto? Ei todellakaan!

Loliuskottava kampaus on haasteellisempaa tehdä ilman otsatukkaa, mutta se on hyvinkin mahdollista. ;)

Miksi et kokeilisi kihartaa hiuksiasi mahdollisimman tuuheaksi kiharapehkoksi? Tämä kampaus toimii mainiosti myös hieman lyhyempään tukkaan! Kätke hiusten sisään hiusrotta, hiuksia kohottava kampa tai vaikka vanha (joskin mitä mieluiten puhdas) sukka. Myös tupeeraus toimii. Vedä sitten hiuksia hiukan taakse otsalta asuun sopivalla hiuspannalla. Viimeistele kampaus rusetilla, ruusulla tai muulla mieleiselläsi koristeella.

Kaikkein siisteintä otsatukattomissa kampauksissa on ehkä se, että silloin otsaansa voi liimata timantteja! (Kyllä, luit ja näit aivan oikein; blingiä otsaan.)

Toinen sekä sweetiin että classiciin toimiva vaihtoehto on suuri, kiharainen nuttura. Mitä isompi, sen parempi! Harjaa hiuksesi korkealle poninhännälle, miltei keskelle päälakea. Ota jälleen kerran avuksesi erilaiset täytteet, tai tupeeraa pirusti. Kiinnitä hiukset pinneillä huolettoman näköisesti valitsemasi nutturapohjan ympärille. Pidä visusti huolta, ettei tupeeraus näy päällepäin! Haluathan näyttää huolettomalta, mutta et suttuiselta. Halutessasi voit jättää pienet hiussuortuvat kehystämään kasvoja ja pehmentämään vaikutelmaa. Tämän kampauksen kanssa sopii myös iso rusetti, vaikkei otsatukkaa olekaan!

Muita vinkkejä otsatukattomille loleille:

♥ Keskijakauskin toimii, kun kiinnität hiuksesi matalille saparoille ja kiharrat ne muhkeiksi. Valitse tällöin kuitenkin sivulle asettuva, pienempi rusetti jättirusetin sijasta.
♥ Saparot voi kiinnittää myös kauniinvärisillä, rusetille solmituilla nauhoilla, jolloin syntyy hyvin suloinen, hieman vanhanaikainen vaikutelma.
♥ Vältä perinteisiä headresseja ja suuria, pään keskelle asettuvia rusetteja. Valitse mieluummin pyöreä, sivulle asettuva headdress tai rusetti.
♥ Klassinen helmipanta toimii melkein mihin tahansa tyyliin, tukkaan ja kampaukseen.
♥ Erikokoiset hiusruusut sopivat tukkaan kuin tukkaan. Kannattaa kuitenkin muistaa sääntö, että mitä suurempi/useampi hiusruusu, myös sitä muhkeampi kampauksen tulisi olla.
♥ Jos hiuksesi ovat pitkät, voit kokeilla rokokoo-inspiroirunutta kampausta! Tee nuttura yllä neuvotulla tavalla, mutta jätä kiharrettu suortuva tai pari roikkumaan kaulan toiselle tai molemmille sivuille. Viimeistele kimaltelevalla tiaralla ja strutsinsulilla.
♥ Myös korkealle kiinnitetty, muhkea sivuponnari toimii ilman otsatukkaa ja näyttää mahtavalta sivulle asettuvan, hieman kookkaammankin rusetin kanssa.
♥ Otsatukkaa tai sen puuttumista tärkeämpää on se, että hiukset ovat jotenkin laitetut. Huolittelematon kampaus pilaa helposti koko asun vaikutelman. Sen sijaan, että murehdit otsatukkaa, kannattaa pitää huolta siitä, että kokonaisilmeesi on yhtenäinen eli tarpeeksi huoliteltu.

Toivottavasti näistä vinkeistä oli hyötyä! Jos jollain teistä lukijoista on omakohtaisia kokemuksia loleilusta ilman otsatukkaa, ja siihen liittyviä vinkkejä, niitä saa vapaasti jakaa kommenteissa. :)

5 kommenttia:

 1. Kiitos paljon postauksesta, siitä oli suuri apu!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Ole hyvä! Mukava kuulla, että postauksesta oli sinulle hyötyä. :3

  VastaaPoista
 3. Saisikohan tänne sellaisen postauksen, jossa kertoisitte hiukan kengistä ja korkokengillä kävelystä? Itse olen toivottoman kömpelö ja kun katselen kuvia, joissa käytätte huimaakin huimempia korkoja, tulee itselle sellainen kaihoisa olotila :) Ja olisi mielekiintoista kuulla, millaisia kenkiä käytätte (varsinkin kun säät kääntyvät hiukan kylmemmiksi) Kiitos!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos juttutoiveesta, mahtava (ja etenkin minulle myös mieluisa) idea! Panen idean hautumaan ja keskustelen tästä muiden tyttöjen kanssa. Eiköhän aiheesta saada postaus, jos ei parikin, aikaan!

  Tällä blogilla on kyllä niin ihanimmat lukijat, kun uskallatte antaa juttutoiveita! Kaikki toiveet otetaan jatkossakin mieluusti vastaan. <3 :D

  VastaaPoista
 5. Itse ehdottaisi vielä lisäksi tällaisia tyylejä :):

  http://1.bp.blogspot.com/-lL8RJl-mHwE/TfMlEvCvY9I/AAAAAAAAJqs/kfayPUubO8o/s1600/Very-Cute-Hair-Styles-And-Headband%2B%25252810%252529.jpg

  http://www.hairstyleswebsite.com/wp-content/uploads/2011/01/cute-hair-updos.jpg

  http://okcelebrityhairstyles.onsugar.com/tag/cute-hair-styles-for-school

  http://www.hairsmystory.com/wp-content/uploads/2011/01/Hair-accessories.gif

  http://www.polyvore.com/cgi/img-thing?.out=jpg&size=l&tid=63330430

  http://media-cache0.pinterest.com/upload/220817187949565687_PEXzWyo2_b.jpg

  http://media-cache-lt0.pinterest.com/upload/186829084511904261_6ZQM6fqr_c.jpg

  http://www.rizzierischools.com/blog/wp-content/uploads/paris-hilton-hair-bow.jpg

  VastaaPoista