maanantai 5. syyskuuta 2011

Tracon 2011: Lolitamuotinäytös!

Hei! Traconin lolitamuotinäytös on nyt onnellisesti ohi - ja hyvin onnistunut näytös se olikin! Kaikki mallit olivat panostaneet asuihinsa hurjasti, ja yleisö oli aivan ihana - taputtivat jokaisen mallin jälkeen. ♥

Näytöksen teemana oli Ranskan vallankumoukseen johtanut ylenpalttisuus, ylellisyys ja tuhlailu. Nyt siis hiukan kuvia joistakin näytösasuista!

Ensimmäisenä Kata. Katalla oli yllään Angelic Prettyn Dessert Collection -mekko. Asun kruunasivat hopeiset korkokengät ja jättisuuri tukka!Oma asuni. Minulta löytyy Angelic Prettyn Powder Rose -mekko. Olin valinnut hempeän ruusukuosin ja tunkenut päähäni monenmoista sälää rokokoon henkeen sopivasti.

Mimillä oli yllään Juliette & Justinea. Hän oli ihanan dramaattinen suruhunnussaan ja kauniisti liehuvassa takissaan!

Sannin asu on itse tehty. Hänen asunsa oikein pursusi erilaisia yksityiskohtia, ja hiusten moninaiset koristeet sopivat täydellisesti näytöksen rokokoo-teemaan.

Yoshh toteutti teemaa omaperäisellä tavalla; hänen asuaan on inspiroinut eräs rokokoon ajan suosituimmista ja dekadenteimmistä harrastuksista - nimittäin uhkapelaaminen! Yoshin mekko on Angelic Prettyä.

Serina ja Sargonnas muodostivat näytöksen päättävän, näyttävän "avioparin". Huomatkaa, miten "morsiamen" ja "sulhasen" asujen värit mätsäävät. Molemmilla oli yllään Moi-même-Moitié:ta.

Pitsiperhosen Jane Marple:n mekossa välkkyi ylellinen kulta.

Lumen laahus oli ihanan ylellinen ja näyttävä! Hänen vaatteensa ovat itse tehdyt.

Asio Otuksen Vitcorian Maiden:in mekko henkii rokokoon keveyttä pastellisella kukkakuosillaan. Valtava hattu useine koristuksineen on kuin itse Marie Antoinetten muotokuvasta karannut!

Loppuun vielä ryhmäkuva kaikista upeista malleistamme.

Hirmu suuret kiitokset kaikille malleille, sekä mahtavalle yleisöllemme!

HUOM: Kaikki näistä kuvista ovat Sannin ottamia. Kuvissa itse esiintyvät henkilöt saavat käyttää niitä vapaasti; muiden on kysyttävä Sannilta lupa erikseen! Kiitos.

ATTENTION: All of these pictures are taken by Sanni. The ladies in these pictures are allowed to use the pictures they are in; other have to ask Sanni for permission, if they wish to use these pictures! Thank you.

4 kommenttia:

 1. Oisko näytöksestä videoo missään? En päässyt katsoon vaikka olin traconissa ja ois ihana nähdä millainen oli. :)

  VastaaPoista
 2. Anonyymi: Ei vielä ole, mutta kovaa vauhtia puuhataan! Ja kun on, lupaan jakaa linkin täällä. :)

  VastaaPoista
 3. Aivan taivaallisilta näyttävät kaikki nuo prinsessat! Ja sinulla- mikä ihanuus höyhenjutska päässä! Olet tavattoman kaunis tyttö! Mutta mikä ihmeen keksintö on paahtopaistivohveli??? :P

  VastaaPoista
 4. Anonyymi: Kiitos kiitos! Luet näemmä minunkin blogiani? XD Paahtopaistivohveli on keksintö, jolla lähtee nälkä, mutta täytyy kyllä sanoa, että jälkkärinä nauttimani voffeli hillolla & kermavaahdolla oli enemmän mieleeni. :D

  VastaaPoista