sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Joulun odotusta - ensimmäinen adventti

Joulun odotuksen kunniaksi päätimme, että teemme adventteihin sijoittuvan postaussarjan.
Ensimmäinen postaus käsittelee brändien nettikauppojen tuotteita, jotka ovat mielestäni jouluun sopivia ja inspiroivat kaivelemaan omaa vaatekaappia sekä kangas- ja pitsilaatikoita.


Moi même moitié julkaisi hetki sitten (ainakin huhujen mukaan) Manan itsensä suunnitteleman Alchemy-printin. Paljon keskustelua herättäneen printin sijasta valitsin Moitién sivuilta löytyvän kauniin sinisen mekon, joka sopisi niin joulupäivälliselle kuin uuden vuoden juhliinkin. Yksinkertaisen, mutta elegantin mekon koordinaation sopisivat hyvin hopea- tai helmikorut ja tumma villa tai silkki huivi.

Moitiésta klassisempaan Victorian maideniin, jonka sivulta löyty useampi talven juhliin sopiva tuote. Päädyin valitsemaan lämpimän sävyisät Noble doll ja Noble Mermaid mekot. Noble dollissa on todella kaunis luonnonvalkoinen kaulus. Victorian maidenille tyypillinen laskettu vyötärö antaa mekolle eleganttiutta.
Noble mermaid on valmistettu samoista kankaista kuin Noble doll, mutta on malliltaan huomattavasti aikuisempi. Tätä mallistoa löytyy punaisena ja mustana. Noble mermaidin empire-vyötärö ja kapea helma ovat mielestäni enemmän aristoa kuin lolitaa.

Innocent worldiltä en löytänyt selkeästi jouluun sijouttuvaa mallistoa, joten valitsen reserved-osiosta löytyvän Original Chocolaten. Tarkemmassa tarkastelussa malliston printti muistuttaa joulusesongin aikana myynnissä olevia konvehteja, joita ainakin minä rakastan aivan liikaa. Original chocolateen kuuluu jsk, hame, paitapusero, rusetti, sukat, kangaskassi sekä kaksi erikokoista pussukkaa ja nenäliinapussi.

Angelic pretty julkaisee tänäkin vuonna kultaisen printin. Selvästi uusien nimien keksiminen tuottaa AP:lle ongelmia, koska julkaisua odottava mallisto on nimetty twinkle carnivaliksi. (Selvennyksenä mainittakoon, että nimen kumpikin osa löytyy jo aikaisemmin julkaistuista twinkle mermaidista ja sugary carnivalista.) Ei se mitään, sillä minun mielestäni twinkle carnival hipoo täydellisyyttä. Printti on melko yksinkertainen, mutta kaunis. Kultaisista karusellihepoista ja sametista mieleen tulee wanhat joulutervehdykset sekä Porvoon vanha kaupunki jouluna. Ostaisin ehdottomasti jos omaisin paljon rahaa ja vartaloni olisi AP-kokoa.

Mary Magdalenen nettikauppaa selatessanipäädyin valitsemaan postaukseen sen ainoan paitapuseron. MMLtä valitsin tämän paidan, koska se sopisi hyvin esimerkiksi tässä postauksessa mainittuihin VM:n Noble mermaidiin tai IW:n Original Chocolateen yhdisteltynä. Mary M:n paitaa on mahdollista ostaa puhtaan- ja luonnonvalkoisena.

"Immaculate heart of Mary pray for us" on kaiverretty Juliette et Justinen kaulakoruun, joka on tämän talven erikoisjulkaisu. Tämän siron kaulakorun voi myös saada lahjana jos ostaa J&J:ltä jonkin printtituotteen ennen 25. joulukuuta.

Baby, minkä teitkään. Odotin Babyltä jotain mielenkiintoisempaa tai ainakin arvokkaampaa mallistoa jouluksi. Drosselmeyer's wonder box on värimaailmaltaa punaista ja vihreää ripauksella kultaa ja sinistä. Malliston mielenkiintoisimmaksi osaksi kuitenkin jäävät hattu ja sukat. Erikoinen ja hauska hattu on myös uutuuden voimakkain side Drosselmeyerin Pähkinänsärkijään.

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä Metamorphose temps de fillen hattu, joka on postauksen ainoa ulkovaate aiemmin myyntiin tulleiden takkien yms kenkien ja asusteiden sijasta. Rusetti ja cameo ovat hieno yksityiskohta  punaisena, mustana ja ruskeana saatavana olevan hatun reunassa. Metan hattu muistuttaa malliltaan vintage-hattuja, joita on melko varmasti myynnissä joulukuun Ofelia-marketissa.Seuraavalla viikolla on Katan vuoro tehdä sokerinen adventti-postaus. Minä puolestani toivotan rauhallista joulun odotusta kaikille lukijoillemme!

3 kommenttia:

  1. I like the new IW skirt, but a bit disappointed with the jsk :/
    The meta hat is pretty too :3

    VastaaPoista
  2. Mademoiselle Ana - I like the skirt too and definitely wouldn't say no to mera's hat. .D

    VastaaPoista