tiistai 1. helmikuuta 2011

Mikä minua inspiroi?

Mekko H.naoto, hattu ja paita vintagea, korut Alchemy gothicilta ja Sanna von Steamilta, kenkien alkuperää en muista ja sukatkin ovat hämärän peitossa.

Halusin tämän postauksen asuani varten yhdistää niitä kaikkia elementtejä joita yleisimmin käytän tyylissäni. Siispä asuun kuuluu vintage, brändia ja tavan kaupojen tuotteita ja hiukkanen itsetehtyä. Hyödynsin myös tyypillisimpiä asustevalintojani eli hattu oli ehdottomasti saatava mukaan ja nyörisaappaita ei voinut jättää pois.Pidän hatuista aivan älyttömästi. Ne voivat olla joko naisellisia ja dramaattisia kuten tämä hattu tai söpöjä ja tyttömäisiä kuten Caramean baskeri. Tämä hattu saa oloni tuntumaan kuin kovalta vakoojalta vaikka se onkin hyvin naisellinen. Johtuu varmaankin noista sulista.Koruvalinnat tältä päivältä olivat kuten koruni normaalisti, yleisilmeeltään melko synkkiä. Tiedän että monet inohoavat ristin käyttöä asusteena muta minusta se on ihana symboli ja tuollaisena tuo asuun goottillaisromantiikkaa jota rakastan. Helmirannekoru on tällä hetkellä ainoa ranne koruni joten sitä tullaan näkemään kyllästymiseen saakka.


Ja viimeisenä vaan ei vähäisimpänä yhdet suosikkikengistäni. Nyöritettävät viktoriaanistyyliset nilkkurit ja saappaat ovat parhaita. Ne lisäävät asuun kuin asuun vanhanaikaista romantiikkaa ja naisellisuutta. Suosittelen.

Lyhyesti tyylini on omasta mielestänivanhanaikaisen romanttinen. synkän goottilainen ja naisellinen.

Mimi Elizabetha

5 kommenttia:

 1. Tykkään, tykkään tykkään... miten monta kertaa pitäisi se sanoa. :D Kokonaisuus on juuri sellainen, mikä pukee ainaki minun mielestäni parhaiten. Hiuksesi ja hattusi on oikea nam yhdistelmä... Eli tätä lisää. ^^

  VastaaPoista
 2. Sera: Kiitos. Tätä tulee varmaan huomattavasti lisää.

  VastaaPoista
 3. You look lovely as you always do. I'm going to Helsinki in March, do you have any shopping tips for a fellow lolita?

  VastaaPoista
 4. Maria: You must visit The ounce (http://newvoguechildren.blogspot.com/2010/09/kauppa-arvostelu-ounce.html) if you are in to tea. Then I understand there is a shop called Cawaii in Itäkeskus.

  VastaaPoista
 5. Thank you so much, I will look into them both. :)

  VastaaPoista