sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulun odotusta: Koordinaatioideoita!

Sweet christmas

Neiti Sweet viettää joulunsa pehmoisissa turkiksissa ja skottiruudussa. Kenties hän käy ulkona luistelemassa tai kenties rekiretkellä, joten ohuisiin pitsihanskoihin verhottuja sormia suojaamaan sopiikiin täydellisesti hennon vaaleanpunainen muhvi. Sormessaan hänellä on kenties joululahjaksi saatu ruususormus, sillä onhan hän kuin ruusu itsekin.

Christmas classic

Neiti Classic on tänä vuonna löytänyt inspiraationsa Joulupukin porolaumasta. Hänen sormessaan kimaltelevatkin poron sarvet. Tämän lisäksi hän luottaa viehättävään joulunpunaiseen ja kultaan, hohtaen kilpaa jouluvalojen kanssa. Illalla hän kenties suuntaakin rauhallisiin joulujuhliin, nauttimaan herkuista ja kenties (iän antaessa myöten) lasillisesta hehkuviiniä.

Gothic christmas

Neiti Gothic loistaa hopeassa ja mustassa. Hän selvästi lähdössä juhlimaan, jo kenkien vaikuttavuus kertoo sen. Kainalossaan hän kantaa suuren rusetin koristamaan satiinista juhlaukkua, joka vaikuttaa suorastaan lahjapakettimaiselta. Kenties siihen kätkeytyykin ihanuuksia hänen ystävilleen.

Kiitos lukemisesta. Ensi viikolla lisää joulutunnelmia!

1 kommentti: