sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

About the Changes in Cortile de RosesTämän viikon loli_secret:eissä oli yksi ”salaisuus” liittyen meihin ja blogiimme. Kommenteissa esitettiin meille suora kysymys, joten päätimme vastata siihen täällä blogissamme.

Cortile de Roses on ystäväporukan blogi. Kutsuimme Katan (tai oikeammin, minä kutsuin) ensimmäiseen yhteiseen tapaamiseemme jo melkein vuosi sitten. Myös Iira oli tuolloin paikalla. Kata ei suinkaan ole korvannut Iiraa, eikä niin ole ollut tarkoituskaan (ei sillä, että Iiraa voisi mitenkään korvatakaan).

Kata kuitenkin nykyään kutsutaan kaikkiin kaveriporukkamme tapaamisiimme (ja myös Kata on järjestänyt meille yhteiset teekutsut), joten ajattelimme, että hänellä on oikeus tulla mainituksi blogimme kirjoittajana. Siten ei tule vaikutelmaa, että Kata on jotenkin ylimääräinen, tai ei ihan kuulu porukkaamme. Kata on yksi meistä, hän on ystävämme.

Kaikkiin tapaamisiin, joihin olemme Katan kutsuneet, olemme luonnollisesti pyytäneet myös Iiran aina siihen saakka, kun hän tänä keväänä muutti Amsterdamiin. Valitettavasti sitä aiemminkaan Iira ei ole kiireidensä vuoksi ehtinyt tavata meitä.

Miksi Iira sitten ei enää ole blogimme kirjoittajissa? Selatessanne blogiamme taaksepäin huomaatte, ettei hän ole ikinä kirjoittanut yhtäkään merkintää. Iira on myös itse ilmoittanut, ettei hänellä yksinkertaisesti ole aikaa kirjoittaa Cortile de Roses'siin.

Jos Iira joskus tulevaisuudessa haluaa ja pystyy taas osallistumaan blogin ylläpitoon, hän on tervetullut kirjoittamaan kanssamme.

Emme ole kommentoineet tätä asiaa ennen siksi, että kaikki meidän tyttöjen väliset asiat eivät kuulu internettiin - eivät, vaikka tätä blogia pidämmekin.

Jos asiassa vielä on jotain epäselvää, tai joku haluaa ottaa siihen muuten vain kantaa, vastaamme mielellämme täällä blogissamme (myös anonyymeihin) asiallisiin kommentteihin. Luonnollisesti emme kommenteissakaan ala ruotia niitä asioita, jotka eivät mielestämme nettiin, eivät edes blogimme seuraajille, kuulu.

Cortile de Roses kiittää teitä huomiostanne. :)

Translation: On this week’s loli_secrets there was one ”secret” about us and our blog. In the comments there was a direct question for us, and so we decided to answer it here in our blog.

Cortile de Roses is a blog for a group of friends. We, or actually I, invited Kata first time to our meeting almost a year ago. Iira was also there with us. Kata has in no way replaced Iira, and it never was our intention to replace Iira (and no one could ever replace Iira, either).

Kata is invited to all of our get-togethers (and Kata, too, has organized a tea party for us), so we thought that she deserves to be mentioned as one of Cortile de Roses’s writers. That way we don’t create an impression that Kata is somehow not a part of our group. Kata is one of us, she is our friend.

To all those meetings, that we have invited Kata, we have naturally invited Iira, too – until she moved to Amsterdam on this spring. Unfortunately even before that Iira has not been able to meet us because she is so busy.

So, why isn’t Iira a writer of Cortile de Roses anymore? If you look back to the posts of this blog, you notice, that Iira has never published a single post here. Iira herself has said, that she simply has no time to write to our blog.

If Iira wants and can write to our blog in the future, she is very welcome to do so.

We haven’t commented on this matter earlier, because we think that not everything that happens between us girls should be told in the Internet. Not even because we write this blog.

So, if there’s something that you want to ask about this matter, or comment it in some way, we are happy to answer comments (even anonymous ones) that are appropriate. Naturally we will not talk about those matters that we don’t want to spread around the Internet on the comments, either.

Cortile de Roses thanks you for your attention. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti