maanantai 13. joulukuuta 2010

Arvonta

Viime lauantaina oli Ofelia, missä tapasimme toisiamme pitkästä aikaa.
Ensi lauantaina on vuorostaan Mimin järjestämä Princess Fair, missä olemme kaikki paikalla. Tulkaa tervehtimään ja nauttimaan kuppi teetä leivonnaisten kera hyvässä seurassa.

~ * ~

Osa ehtikin varmaan jo huomata, että vanha ulkoasumme blogissa veteli viimeisiään pitsireunuksien kadotessa internet syviin syövereihin.
Uuden ulkoasun, joulun ja uuden vuoden kunniaksi järjestämme blogissamme arvonnan.

Jätä meille palautetta tai postaustoiveita kommentin muodossa! 
Arvomme kaikkien vastanneiden kesken pienen yllätyslahjan.

Liitä kommenttiin mukaan nimimerkkisi ja sähköpostiosoite.
Arvontaan voivat osallistua kaikki Cortile de roses -blogin lukijat.

Hyvää joulun odotusta!

***
 Some of you migth have noticed that our layout was dying out as the lace borders disappeared at the dark corners of internet.
In celebration of the new layout, Christmas and New year, we are hostig a give away in our blog.

Leave us feedback or ideas for new articlecs in a form of a comment!
We are giving one of you a small suprise gift.

Add to your comment your internet name and your email address.
All readers of Cortile de rose-blog are welcomed to participate.

11 kommenttia:

 1. Pidän blogistanne hyvin paljon, eikä minulla ole mitään negatiivista sanottavaa. Uusi ulkoasu on varsin kiva ^^
  Postaustoiveita ei ole oikeastaan sen suurempia, kuin toki raportti ensiviikkoisesta Princess Fairista. Joku jouluinen postauskin voisi olla mukava.

  Terv. Aristosa (anni.myllari@gmail.com)

  Ps. Ihania nuo kuvat teistä, mutta mitä kummaa Iiran hiuksille on tapahtunut vai onko hänellä peruukki? :'D

  VastaaPoista
 2. Minusta olisi ihanaa, jos tekisitte videopäivityksen esimerkiksi lolitapaneelista teekupillisen merkeissä. Valitsisitte kiinnostavan aiheen ja keskustelisitte siitä, lopuksi voisitte vaikka käydä läpi outfittinne yksityiskohtaisesti. <3 Candie, hopeless@luukku.com

  VastaaPoista
 3. Candyn idea on erittäin hieno! Mielestäni postauksia voisi näkyä tältä blogilta useammin, voisitte blogata jostain aiheesta jossa kaikki kertoisivat asiasta jotain omasta näkökulmasta. Esimerkiksi jos postauksen ideana olisi printit lolitassa jokainen voisi kertoa millaiset printit juuri heitä miellyttävät ja miksi, myös hauskoja memen tapaisia itsetulkintoja olisi kivaa nähdä, kuten "jos olisit jokin olemassaoleva printtisarja, mikä olisit?" tms. ei muuta sitten ja oikein hyvää joulua sekä uutta vuotta!

  <3: Cinnamonhusky (salla.k.laurila@gmail.com)

  VastaaPoista
 4. Mieleeni tuli tämmöinen idea, että te keskenään voisitte kilpailla jostain, josta lukijat voisivat äänestää voittajan. Ideoina voisi esimerkiksi olla valokuvaus-, piirustus (suunnitella vaikka lolitakokonaisuus)tai The Next Top Model tyyliin otettu kuva -kipailu. Mutta ylipäätänsä teette ihania postauksia, ja siksi olisi kiva, että bloggaisitte useammin. ;)

  mums mums: Sera (sir.sera@gmail.com)

  VastaaPoista
 5. Toivoisin että postaisitte vähän useammin, koska bloginne on aivan ihana. Joku ompelu/meikki/hius ym. tutoriaali ois kiva. :D


  - PinkuNamida (salka_green@hotmail.com)

  VastaaPoista
 6. Bloginne on ubermahtava, ja täydentämistä on mutta melkoisen vähän. Olisi toki kiva että postaisitte useammin, mutta se taitaa olla vaikeaa kun ette kaikki toisianne usein näe? Mutta jokin videopostaus ja vaikkapa jonkinlainen tutoriaali kultakin miten olla hyvä lolita juuri omassa tyylissään vaikkapa :)

  - Sweeth, [sweeth@hotmail.fi]

  Ps. Onko iiraliina värjännyt tukkansa? Sopii hänelle todella hyvin!

  VastaaPoista
 7. Hei pidän blogistanne, on ollut paljon mielenkiintoisia postauksia ja on ollut aina ilo lukea ajatuksianne, kun olette niitä postailleet! Erilaiset tutoriaalit voisivat olla mielenkiintoisia, kuten meikki, hius tai ompelu (jäin kaipaamaan sitä Bonnet tutoriaalia :D) tutot!

  ~ yoshh (jenni_kaariainen@suomi24.fi)

  VastaaPoista
 8. Oi, bloginne uudempi ulkoasu on sievä~!
  Koska pidän teidän jokaisen tyylistä pukeutua, haluaisin tietää mistä te ammennatte inspiraationne mihinkin asuun? :> Ja erilaiset tutot olisivat myös mukavia. Olisi myös mukava kuulla teistä useamminkin :D!

  ~janjan (enseru92@hotmail.com)

  VastaaPoista
 9. Minäkin toivoisin jotain mielenkiintoista tutoriaalia, liittyen mahdollisesti hiuksiin tai asusteisiin.

  On aina mukavaa lukea blogia, jonka postaukset ovat asiaa ja hieman hassuttelua, höystettynä kauniilla kuvilla.

  ezmevamp@hotmail.com

  VastaaPoista
 10. Pidän blogistanne,sillä postaukset ovat huolella tehtyjä ja ulkoasu on tyylikäs! Kuvia on sopivasti, mutta päivityksiä voisi tehdä useamminkin^^ Olen myös meikki & hius tutoriaalien kannalla!

  - SuklaaMuffinssi kissafani96@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. En ole bloginne aktiivilukija, sillä en itse käytä blogspotia, mutta! Pitää sanoa että silloin kun luen, niin olen hyvin vaikuttunut kirjoitusten laadusta, kuvista ja aiheista. Ainoa rakentava palaute olisi, että näitä postauksia saisi olla enemmän...!

  Ehdotukseni sisältöön liittyen olisi private lolishow ja burleskilolita!
  - Eli miten lolita toimii seurustelukumppanin kanssa, sekä miksi ihmiset saattavat sekoittaa burleskin ja lolitan keskenään! Tietysti aihetta voisi kehittää eteenpäin vaikka kuinka. Kuvamatsku on tietysti plussaa.
  - Toinen vaihtoehto olisi miten gyaru ja lolita ovat hiljaa hiipien sekoittumassa. Joku pienimuotoinen tutkimus tästä ilmiöstä olisi valaisevaa lukemista...!

  Kiitos tästä blogista! o/

  jeannette piste krause [at] gmail piste com

  VastaaPoista