sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Bonnetit... ja pokka

Koska muut tähän blogiin kirjoittavat, mokomatkin, ovat vieneet kaikki mielenkiintoiset aiheet, jää minun kontolleni kirjoittaa jostakin näin laimeasta. Koittakaa kestää! <3

Aion avautua siitä, miten bonnetin käyttäminen ahdistaa minua. Kyllä, luit aivan oikein.

Tietenkin minä pidän bonneteista aivan valtavasti – kukapa niistä ei pitäisi? Silti niitä näkee lolitassa uskomattoman harvoin. Noina harvoina kertoina urhea bonnetin kantaja saa yleensä varsin ylistävää palautetta.

Voisiko osa näistä kehuista johtua puhtaasti, vain ja ainoastaan sekä kerta kaikkiaan siitä, että kyseisellä rohkealla henkilöllä on pokkaa tehdä jotakin, mitä useimmat meistä eivät uskalla?

Kuten jo aiemmin mainitsin, minä rakastan bonnetteja, mutta ne myös ahdistavat minua. Loleissa ollessani olen jo tottunut kummeksuviin katseisiin. En välitä niistä, koska itse viihdyn asussani ja tunnen oloni kauniiksi.

Jättisuuri vaaleanpunainen bonnetini kuitenkin sai minut tuntemaan oloni hieman epävarmaksi (ja äärettömän epävirtaviivaiseksi. Meinasin lähteä lentoon Helsingin tuulissa). Minusta tuntui lähes vainoharhaisessa määrin siltä, että minua tuijotettiin tuhat kertaa enemmän kuin ikinä aikaisemmin koko loleiluhistoriani aikana.

Tokihan bonnet on nykymaailmassa täysin kummallinen kapistus, ehkä omituisinta mitä lolitamuodilla on kenellekään tarjota. Se saattaa näyttää useiden silmään hyvinkin lapsekkaalta, vaikka onkin alun perin ollut ihan aikuisten naisten asuste. Me tiedämme tämän, mutta se ei paljon lohduta, koska nuo surullisenkuuluisat ”normaalit” ihmiset eivät sitä ymmärrä.

Ja sitten taas toisaalta… jokainen lolita tarvitsee pienen annoksen ”ja minähän en sitten välitä” –asennetta. En ole koskaan ennenkään välittänyt siitä, mitä muut minusta ajattelevat. Joten ehkä onnistun vielä jonakin päivänä nitistämään bonnetinpelkoni ja käyttämään sellaista taas. Johan tässä on pariin kertaan aikaisemminkin uskallettu.

Mitä mieltä te lukijat olette bonneteista? Oletteko itse käyttäneet niitä, vai tyydyttekö ihailemaan niitä muiden asuissa? Vai vihaatteko niitä kerrassaan kaikin puolin?

5 kommenttia:

 1. Bonnetit on tosi kauniita ja ihania- tosin mulla ei ole ollut vielä tilaisuutta hommata omaa. Mutta niin, suunnitelmissa on vielä joku kaunis päivä hommata bonnetti ja käyttää sitä. Ainakin minulla tulee paljon varmempi olo kun lolikaverit ovat tukemassa ja "outoilemassa" kanssani joten en usko että bonnetkaan tuottaa vaikeuksia seurassa. Tietenkin eri tilanne on jos ja kun olen yksin. Mutta eiköhän siitäkin selvitä jos kerran jotkut elävät jäätelöpäinä(AP:n jäätelö proppi on hieno mutta ei mulle). :D
  Mutta kiva aihe koska oikeastaan paljon ei käsitellä tälläisiä "onko sulla pokka tehdä näin ja näin"-juttuja!

  tinjam-

  VastaaPoista
 2. tinjam-: On ihan totta, että kavereiden kanssa sitä on helpompi uskaltaa kun tietää, että ei ole ihan yksin tuijotuksen kohteena. Minun mielestäni APn jäätelötuutit ovat ihan älyttömiä, vaikka muuten APsta kovasti tykkäänkin. Kiva kuulla, että jutun aihe oli mieleinen! Kiitokset kommentistasi! :)

  VastaaPoista
 3. Bonnetit on ihania, mutta valitettavasti ne korostaa vähän liikaa mun kaksoisleukaa, joten en paljon viitsi käyttää. :s

  VastaaPoista
 4. PinkuNamida: No, ainahan niitä voi sentään ihailla muiden yllä. :3

  VastaaPoista
 5. Löysin blogisi sattumalta, ja vaikken keskusteluun päässyt osallistumaan ihan tuoreeltaan, haluaisin kyllä kannustaa bonnetin käyttöön! Itselläni se on ihan arkiasusteena kaupungilla. Eikä se ketään ainakaan väkivaltaisiin protesteihin ole provosoinut!

  VastaaPoista