keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Princess Fair 18.12. Lahdessa

"Sirot kädet hypistelevät myyntipöytien aarteita. Hopeinen teelusikka kilahtaa posliinista lautasta vasten. Taustalla soi herkkää musiikkia.

18.12. Jugend-salissa 12.00
Vapaudenkatu 8, Lahti

Sisäänpääsy 1 €.

------------------------------------

Tapahtuma hakee myös myyjiä. Pöytävuokra tulee olemaan 10 euroa. Tuotteiksi hyväksytään yleisesti ottaen kaikki lolitaan liittyvä vaatteista asusteisiin, koruihin ja lifestyletavaraan. Ilmoittautumiset osoitteeseen mimi.elizabetha@gmail.com."

maanantai 1. marraskuuta 2010

Don't take off your masks, it's masquerade!

Tapasimme lauantaina tyttöjen ja Anssin kanssa Halloweenin kunniaksi. Ohjelmassa oli teekutsut ja illalla vesiurku näytöksen katselua.
Teekutsujen teemana olivat elegantit naamiaiset ja jokaisen asuun kuului venetsian maski ja viuhka.
Teekutsujen erikoisuutena olivat Anssin valmistama Crème brûlée, joka oli todella herkullista. Raikas jälkiruoka, joka oli mukavaa vaihtelua perinteisille kekseille ja muille sellaisille. Tarjolla oli toki muutakin, kuten juustokakkua ananaskirsikoilla, Fazerin konvehteja ja juustomuffineita.
Illan toinen erikoisuus oli Anssin ostama absintti, jota vihreäksi keijuksikin kutsutaan. (Alkon myymästä Kermannin absintista on ollut kaikenlaista kädenvääntöä, koska kyseinen alkoholi ei sisällä tujonia.)
Mari kuvaili makua varsin omaperäisesti: "näyttää nestemiseltä smaragdilta, tuoksahtaa yskänlääkkeeltä ja maistuu tulelta".
Henkilökohtaisesti en pitänyt Kermannin absinttia pahanmakuisena, joskin aika tujuna.

Hyvää Halloweenia jokaiselle lukijalle!